previous arrow
next arrow
Slider

Thaise Thai Massagesalon Wageningen

Wilaiket is een Thaise Thai massagesalon cq. Massagepraktijk gespecialiseerd in Traditionele Oosterse massage technieken uit Thailand. Wilaiket Thaise massage is een zelfstandig massagesalon die, in samenwerking met ambulante masseuses, Oosterse Traditionele Thaise massage aan biedt aan bewoners in en rondom Wageningen, een Stad in de provincie Gelderland van Nederland.

Thaise massage technieken vereisen veel kennis van het menselijk lichaam. Thaise Thai massage salon Wilaiket is opgericht en eigendom van mevr. Rungat. Zij is een zeer ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde Thaise masseuse,  afkomstig uit Thailand. Mevrouw Rungat beheerst vrijwel alle mogelijke Thaise massage technieken.

Thaise massage verbetert uw lichamelijke,- en geestesgesteldheid zodat u zich meer ontspannen en soepeler zal gaan voelen. Eventuele pijnen en lichamelijke klachten kunnen wij aanzienlijk voor u verminderden.

Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier

Wilaiket Thaimassage is gevestigd in Wageningen sinds 2012. Een Wilaiket masseur is vakkundig en beschikt over meer dan 10 jaar werkervaring. Ter aanduiding een kort overzicht van de massagesalon opleidingen die een Wilaiket Thaise masseuse heeft gevolgd:

 • Thai Traditional Massage 
 • Voetreflexmassage / Voet reflex / Voetmassage
 • Aromatherapie
 • Swedish & Spa Treatment 
 • Body Drainage Hotstone Massage
 • Gezichtsmassage
 • Thai Traditional Massage 
 • Relieve Symptoms Massage
 • Thai Massage Tok Sen
 • Upgrading Training Course in NuadThai Instructor & Specialist Training Level 1
 • Upgrading Training Course in Nuadthai Instructor & Specialist Training Level 2
Slider
Wilaiket massages hebben een positieve invloed op uw gevoelsleven dus ook uw erotische gevoelens, dit betekent echter NIET dat wij onze klanten eveneens erotisch bevredigen. Wilaiket biedt UITSLUITEND Hoogwaardige Originele Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage. Wilaiket masseuses dient u niet te zien als erotische masseuses. Dank voor uw begrip en tot ziens in onze keurige Traditionele Thaise Massagesalon.

Wilaiket} Thaise Massage Salon in Gelderland hebben ongetwijfeld een goede invloed op uw gevoelens dus vanzelfsprekend ook op uw sensuele gevoelens. Dit wil echter niet zeggen dat wij onze klanten eveneens erotisch van dienst zijn. Wilaiket Massagesalon Wageningen biedt ALLEEN Traditionele Gecertificeerde Thaise Massages dus geen erotische massages. Vriendelijk dank voor uw medewerking en tot ziens in onze Gecertificeerde Thaimassage salon.
Voor een ontspannende Thai Massage in Gelderland is Wilaiket geopend op Maandag tot Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot en met 10 uur in de avond en op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot 6 uur in de avond. Bel vrijblijvend mobiele telefoon 0637281604.

Wilaiket is een Gecertificeerde Thaise Thai massagesalon cq. Massagepraktijk. Wilaiket behandeld volgens Traditionele Oosterse massage technieken uit Thailand. Wilaiket verzorgt diverse Soorten Thaise massages als kleinbedrijf en massagesalon. Samen met intern opgeleide ambulante masseuses verzorgt Wilaiket sinds 2013 Oosterse Traditionele Thaise aan bewoners en tevreden klanten in en rondom Wageningen in de provincie Gelderland.

Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier