previous arrow
next arrow
Slider

Thaise Thai Massagesalon Wageningen

Wilaiket is een Thaise Thai massagesalon cq. Massagepraktijk gespecialiseerd in Traditionele Oosterse massage technieken uit Thailand. Wilaiket Thaise massage is een zelfstandig massagesalon die, in samenwerking met ambulante masseuses, Oosterse Traditionele Thaise massage aan biedt aan bewoners in en rondom Wageningen, een Stad in de provincie Gelderland van Nederland.

Thaise massage technieken

Thaise Thai massage salon Wilaiket is opgericht door Rungat Wilaiket, roepnaam “Kung”. Zij is een zeer ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde Thaise masseuse,  afkomstig uit Thailand.

Thaise massage technieken vereisen veel kennis van het menselijk lichaam. Rungat Wilaiket beheerst vrijwel alle mogelijke Thaise massage technieken en beoefend deze op professionele wijze.

Naast de thai massage opleidingen van Rungrat in Thailand volgt zij, sinds 2017, ook een opleiding tot fysiotherapeut in de stad Utrecht. De toegenomen kennis van “Kung” stelt haar in staat om complexe en chronische fysieke problemen beter te begrijpen en te kunnen behandelen. Kortom u heeft te maken met een hoog opgeleide masseur.

Thaise massage verbetert uw lichaam en  uwgeestesgesteldheid. Na een behandeling zal u zich beter ontspannen en uw lichaam zal soepeler aan voelen. Uit ervaring blijkt dat lichaam pijnen en lichamelijke klachten aanzienlijk zullen verminderden.

Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier

Een Wilaiket Thaimassage masseur is vakkundig en beschikt over vele jaren praktijk-ervaring. Ter aanduiding een kort overzicht van de massage opleidingen die een Wilaiket Thaise masseuse heeft gevolgd.

Slider
Wilaiket massages hebben een positieve invloed op uw gevoelsleven (dus ook uw erotische gevoelens). Dit betekent echter NIET dat Wilaiket haar klanten eveneens helpt met het erotisch bevredigen. Wilaiket biedt UITSLUITEND Hoogwaardige Originele Traditionele Gecertificeerde Thaise Massages. Een Wilaiket masseuse dient u niet te zien als erotische masseuse. Dank voor uw inachtneming en tot ziens in onze keurige Traditionele Thaise Massagesalon in Wageningen.

Wilaiket} Thai Massagesalon in Wageningen hebben absoluut een goede invloed op uw gevoelsleven dus ook op uw sensuele gevoelens. Het is echter niet vanzelfsprekend dat Wilaiket haar klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Massagesalon Wageningen biedt UITSLUITEND Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage dus geen erotische massage. Bedankt voor uw begrip en tot ziens in onze Traditionele Thaimassage salon.
Voor de beste Thai Massage in Gelderland is onze massagepraktijk geopend van Maandag tm. Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot en met 10 uur s’avonds bovendien op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot en met 6 uur s’avonds. Voor meer informatie bel mobiele telefoon (+31) 06 37 28 16 04.

Wilaiket is een Gecertificeerde Thaise Thai massagesalon cq. Massagepraktijk. Wilaiket behandeld volgens Traditionele Oosterse massage geimporteerde technieken uit Thailand. Wilaiket verzorgt diverse Soorten Thaise massages als kleinbedrijf en massagesalon. Samen met intern opgeleide ambulante masseuses verzorgt Wilaiket sinds 2013 diverse Oosterse Traditionele Thaise massages aan bewoners in en rondom Wageningen in de provincie Gelderland.

Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier