Slider

Voetreflexmassage Voet Reflex Voetmassage

Tijdens een Thaise Voetreflexmassage voetmassage masseren de handen van onze masseur de onderkant van, en de bovenkant van uw voeten (en de tenen). Tijdens een voetmassage worden drukpunten op de onderkant van uw voet gestimuleerd. Een voetmassage is vorm van voetverzorging ook wel bekent als voetreflexologie, voet reflex of voetreflexmassage.

Voordelen Thaise Voetreflex massage

  • Voetmassage vermindert spanningen in het lichaam
  • Voetenmassage vermindert psychische spanningen
  • Voet reflex verbetert de doorbloeding
  • Voetreflexologie stimuleert de zenuwbanen

Wat is Voet Reflex Voetmassage?

Voetreflexologie, ook bekent als reflexzonetherapie, reflexologie, voetreflexmassage, voetreflextherapie, voetreflexzonetherape of vootzoolreflex is alternatieve geneeswijze die stelt dat alle organen en delen van het lichaam in verbinding staan met plaatsen op de onderkant van de voeten en de bovenkant van de voeten. Voet reflex massage zorgen voor een onbelemmerde energiedoorstroming in uw hele lichaam. Aan de onderkant van de voet kan zelfs worden gevoeld met welk corresponderend orgaan er mogelijk iets aan de hand is.

Hoe werkt Voetreflexmassage?

Voet reflex therapie verondersteld dat energiedoorstroming de basis vormt van uw gezondheid en dat ziekte het gevolg is van energieblokkeringen in het lichaam. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt hierdoor wel als spiegel van het lichaam gezien. Door druk uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd.

Voetreflexmassage ervaringen

Thaise Voetreflexmassage wordt door veel mensen als zeer aangenaam ervaren. Het is mogelijk dat u tijdens de voetmassage tintelingen en prikkels voelt. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn. Dit zou kunnen wijzen op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten vervolgens zacht aan te drukken en te masseren zou de blokkade kunnen worden verhinderd of opgeheven.

Voetreflex Massagepraktijk Wilaiket

De Thaise voetmassages van massagesalon/ massagepraktijk Wiliaket brengen uw lichaam geheel tot rust en brengen uw lichaam opnieuw in balans. Voor meer informatie over Traditionele Oosterse Thaise Thai voetreflexmassage kunt u terecht bij Massagesalon Wilaiket.

Massagesalon Wilaiket is gespecialiseerd en gecertificeerd in voetreflexmassage en is een gediplomeerd voetreflexmassage expert. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Massages van Wilaiket Massage Salon in Gelderland hebben onmiskenbaar een positieve invloed op uw gemoed daarmee dus ook op uw sensuele gevoelens. Daarmee is het NIET zo dat Wilaiket haar klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Massage salon Wageningen biedt SLECHTS Traditionele Gecertificeerde Thaise Massages daarmee niet erotische massages. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en tot ziens in onze Gecertificeerde Thaimassage salon.
Voor de allerbeste voetreflexmassage in Wageningen is onze massagepraktijk geopend op Maandag tm. Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot en met 10 uur s’avonds en op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot 6 uur s’avonds. Bel voor een afspraak telefoon 0637281604.