previous arrow
next arrow
Slider

Traditionele Thai Massage Wageningen

Thaise massage, uitgevoerd door vakkundige en gecertificeerde masseurs van Wilaiket Massagesalon in Wageningen, is een ontspannende belevenis en een weldaad voor uw lichaam. Voordelen van Traditionele Thaise Massage op een rijtje gezet:

 • Stimuleerd uw bloedsomloop
 • Stimuleerd uw lymfesysteem
 • Stimuleerd uw organen, bloedvaten en weefsels
 • Voorkomt en verhelpt psychische klachten
 • Voorkomt en verhelpt lichamelijke klachten
 • Verhoogt uw lichaamsenergie
 • Verminderd rug klachten
 • Verminderd nek klachten
 • Helpt tegen hoofdpijn
 • Maakt uw stijve spieren los
 • Voorkomt chronische vermoeidheid
 • Verbeterd lichaam flexibiliteit
 • Voorkomt ziektes en aandoeningen

Traditionele Thai Massage Geschiedenis

Een van de oudste geneesmethoden is Traditionele Thaise massage (in Thaise begrippen, “een antieke massage stijl”). Veel Thaise mensen zagen bepaalde ziekten als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in hun lokale tempel waar zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, geneeskrachtige voeding, kruiden en massage.

Thaise massagetechnieken bestaan al meer dan 2.500 jaar. Thaise massage komt van oorsprong uit India en is uiteindelijk via boeddhistische monniken in Thailand terecht gekomen. De Boeddhisten hebben in Thailand de techniek hervormd waarbij niet alleen het lichaam werd behandeld maar ook de geest.

Traditionele Thai Massage Varianten

In Thaise massage zijn twee hoofd stromingen aanwezig op het bied van Traditionele Thaise Massage. De Noordelijke variant met de naam Nuad Bo-Rarn en de Zuidelijke variant genaamd Nuad Phaen Boran (ook wel Bangkok-stijl genoemd).

Traditionele Thaise Massage Stijl Nuad Phaen Boran

Nuad Phaen Boran is een een stevige massagetechniek waarbij de energiebanen worden gemasseerd in combinatie rek- en strekbewegingen. Nuad Phaen Boran komt het meeste voor en wordt in Thailand dus het meeste toegepast.

Traditionele Thaise Massage Stijl Nuad Bo-Rarn

Nuad Bo-Rarn is een combinatie van Chinese en Indiase massage met YogaNuad Bo-Rarn richt zich op meridianen en drukpunten in een mensen lichaam.

Thaise Massage Behandelwijze

Zoals u heeft kunnen zien in de video op deze pagina’s  wordt uw lichaam in diverse yoga-achtige posities gebracht met onder meer de knieën en ellebogen van de masseur of masseuse. In sommige gevallen wordt zelfs het volle gewicht gebruikt. Tijdens traditionele thaise massage wordt dus geen gebruik gemaakt van olie.

Het hele lichaam wordt gekneed tot dat alle spanning in de spieren zijn verdwenen. Uw ledematen worden uitgerekt en uitgestrekt. Uw rug wordt gebogen tot een soepele kromming. Deze massage draagt zorg voor het harmoniseren van het lichaam, om blokkades los te maken en oneffenheden in de energiebanen in uw lichaam te verbeteren.

Specifieke Thaise Massage Technieken

Afhankelijk van de aard van eventuele klachten aan bepaalde lichaamsdelen, kan de Traditionele Massage behandelmethode hierop afgestemd worden. Heeft u dus pijn in uw rug,  schouder-, nek- en/of hoofd dan beschikt Wilaiket Massagesalon Wageningen over de kennis en de jarenlange ervaring die nodig is om uw specifieke klachten te behandelen.

Massages van Wilaiket Massage Salon in Gelderland hebben zeer zeker een goede invloed op uw gevoelens dus ook op uw erotische gevoelens. Daarmee is het NIET zo dat onze masseuses onze klanten eveneens erotisch bevredigen. Wilaiket Massage salon Wageningen biedt SLECHTS Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage dus niet erotische massage. Bedankt voor uw begrip en tot ziens in onze Traditionele Thaise Massagesalon.
Voor de allerbeste Traditional Thai Massage in Wageningen is Wilaiket geopend van Maandag tot Vrijdag van 10 uur s’ochtends tot en met 10 uur in de avond en ook op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot en met 6 uur s’avonds. Bel voor een afspraak mobiele telefoon 0637281604. Voordelige  tarieven of adres informatie