Slider

Thaise Thai Yoga Massage

Thaise Thai Yoga Massage is een ruim 2000 jaar oude Boeddhistische vorm van lichaamswerk uit Thailand. Thai Yoga Massage bestaat uit een combinatie van yoga-strekkingen en drukpunt-massage. Thaise Yoga Massage is meer beweeglijk dan een reguliere westerse massage. Thaise Yoga Massage therapie heeft veel voordelen voor uw lichaam.

  • Thai Yoga Massage verbetert de doorbloeding van uw lichaam
  • Thai Yoga Massage  versneld afvoer van lichaams afvalstoffen
  • Thai Yoga Massage vermindert lichaamspijnen
  • Thai Yoga Massage verbetert de flexibiliteit van uw spieren
  • Thai Yoga Massage verbetert de flexibiliteit van uw gewrichten
Thaise Thai Yoga Massage Wagenigen
Slider

Massage Thai Yoga Wageningen

U wordt door onze Thaise masseuse gerekt en gestrekt en tegelijkertijd gemasseerd. Onze Wilaiket masseuse begeleid (fysiek) uw hele lichaam, u hoeft dus zelf niets hoeft te doen. De Thaise Yoga lichaams strekkingen zullen u meevoeren naar een diepe meditatieve staat van ontspanning.

Massage Thai Yoga Ervaring

Thaise Yoga Massage kan door sommigen als ‘stevig’ en ‘pittig’ worden ervaren. U hoeft nergens druk om te maken wij passen uw Thaise Massage programma aan de mogelijkheden en behoeftes van uw lichaam.

Massage Thai Yoga Uitleg

Tijdens onze Thaise Yoga Massage is het voor u goed om te weten dat u makkelijk zittende katoenen kleding draagt. Gedurende de Massage Thai Yoga ligt u op een zacht matras op de grond zodat er sprake is van een stabiele ondergrond. Er wordt overigens geen gebruik gemaakt van massage olie zoals bij onze Thaise Olie Massage gedurende uw Oosterse Thaise Yoga Massage. Wij nodigen u van harte uit om de heilzame Yoga Massage van Wilaiket uit te proberen of uiteraard nogmaals te doen.

Thai Yoga Massage Youtube Voorbeeld

Thaise Yoga massage van Wilaiket Traditionele Schoonheidsspecialiste in Gelderland hebben zeer zeker een positieve invloed op uw gevoelsleven dus ook op uw erotische gevoelens. Het is alleen niet zo dat onze Massagesalon klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Massagepraktijk Wageningen biedt ALLEEN Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage daarmee niet erotische massages. Bij voorbaat dank voor uw begrip en tot ziens in onze Traditionele Thaimassage salon.
Voor een ontspannende Massage Thai Yoga in Gelderland is onze massagepraktijk geopend van Maandag tot en met Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond en ook op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot en met 6 uur in de avond. Bel voor een afspraak mobiele telefoon 0637281604. Voordelige  tarieven of contact informatie