Slider

Thaise Thai Yoga Massage

Thaise Thai Yoga Massage is een ruim 2000 jaar oude Boeddhistische vorm van lichaamswerk uit Thailand. Thai Yoga Massage bestaat uit een combinatie van yoga-strekkingen en drukpunt-massage. Thaise Yoga Massage is meer beweeglijk dan een reguliere westerse massage. Thaise Yoga Massage therapie heeft veel voordelen voor uw lichaam.

  • Thai Yoga Massage verbetert de doorbloeding van uw lichaam
  • Thai Yoga Massage  versneld afvoer van lichaams afvalstoffen
  • Thai Yoga Massage vermindert lichaamspijnen
  • Thai Yoga Massage verbetert de flexibiliteit van uw spieren
  • Thai Yoga Massage verbetert de flexibiliteit van uw gewrichten
Thaise Thai Yoga Massage Wagenigen
Slider

Massage Thai Yoga Wageningen

U wordt door onze Thaise masseuse gerekt en gestrekt en tegelijkertijd gemasseerd. Onze Wilaiket masseuse begeleid (fysiek) uw hele lichaam, u hoeft dus zelf niets hoeft te doen. De Thaise Yoga lichaams strekkingen zullen u meevoeren naar een diepe meditatieve staat van ontspanning.

Massage Thai Yoga Ervaring

Thaise Yoga Massage kan door sommigen als ‘stevig’ en ‘pittig’ worden ervaren. U hoeft nergens druk om te maken wij passen uw Thaise Massage programma aan de mogelijkheden en behoeftes van uw lichaam.

Massage Thai Yoga Uitleg

Tijdens onze Thaise Yoga Massage is het voor u goed om te weten dat u makkelijk zittende katoenen kleding draagt. Gedurende de Massage Thai Yoga ligt u op een zacht matras op de grond zodat er sprake is van een stabiele ondergrond. Er wordt overigens geen gebruik gemaakt van massage olie zoals bij onze Thaise Olie Massage gedurende uw Oosterse Thaise Yoga Massage. Wij nodigen u van harte uit om de heilzame Yoga Massage van Wilaiket uit te proberen of uiteraard nogmaals te doen.

Thai Yoga Massage Youtube Voorbeeld

Thaise Yoga massage van Wilaiket Traditionele Massage Praktijk in Wageningen hebben ongetwijfeld een uitstekende invloed op uw gevoelens dus vanzelfsprekend ook op uw sensuele gevoelens. Het is echter niet vanzelfsprekend dat onze massagepraktijk klanten ook erotisch bevredigd. Wilaiket Schoonheidsspecialiste Wageningen biedt ALLEEN Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage dus niet erotische massages. Dank voor uw begrip en tot ziens in onze Gecertificeerde Thaimassage salon.
Voor de allerbeste Massage Thai Yoga in Wageningen is onze Thai Massage Salon open op Maandag tm. Vrijdag van 10 uur s’ochtends tot 10 uur s’avonds en ook op Zaterdag van 10 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond. Voor meer informatie bel telefoon (+31) 06 37 28 16 04. Voordelige  tarieven en contact info