previous arrow
next arrow
Slider

Thaise Olie Massage 2016

Thaise olie massage is een massage waarbij uw lichaam zacht wordt gemasseerd met olie. Veel Wilaiket klanten vinden een oliemassage prettiger dan een Shatsu massage (met druk en knijp technieken). Wilt u een Thaise massage echter zonder olie, kiest u dan voor onze Traditionele Thaise Massage.

Wat is een Thaise Olie Massage ?

Door het gebruik van speciale aromatische massage olie, met natuur zuivere etherische bestanddelen heeft een olie massage behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de aromatische olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben, uiteraard afhankelijk van het soort olie die Wilaiket selecteerd en voor u gebruikt. Een massage die volledig gericht is op aroma wordt eveneens aangeboden onder de noemer Aromatherapie.

Wilaiket gebruikt speciale olie, gemaakt van fruit pitten. Deze bijzondere massage olie trekt diep in uw huid zodat u na afloop zonder problemen uw kleren aan kan trekken zonder zelfs te hoeven douchen.

Tijdens een Thaise oliemassage dient u zich te ontkleden. Uw ondergoed kunt u wel (of niet) aanhouden; de masseur van Massagesalon Wilaiket zal uw ‘edele delen’ afdekken met een schone handdoek.

Thaise Olie Massage Definitie

Een Wilakiket oliemassage dient u niet te verwarren met de zogehete body-to-body massage (waarbij grotere hoeveelheden massage olie wordt gebruikt). Allesbehalve de handen zullen de lichaamsdelen van onze Wilaiket masseuses u niet aanraken.

De kwaliteit van de Thaise Oliemassage verschilt per massagesalon én masseuse, ook de kwaliteit van de olie die hiervoor wordt gebruikt speelt een grote rol.

Wilaiket wil u graag aanbevelen om voor een olie-massage ruimschoots de tijd te nemen. Wij raden u aan om bij voorkeur anderhalf tot twee uur in te pannen zodat onze hoge kwaliteit massage olie goed in uw huid kan doordringen. Indien u dit advies opvolgt zal een douche (achteraf) niet nodig zijn.

Wilaiket beschik over uitstekende douche gelegenheid en stelt gratis een handdoek voor u beschikbaar.

Thai Olie Massage Youtube Video

Thaise massages van Wilaiket Massage Salon in Wageningen hebben ongetwijfeld een goede invloed op uw gevoel daarmee dus ook op uw sensuele gevoelens. Het is echter niet vanzelfsprekend dat onze masseuses onze klanten eveneens erotisch bevredigen. Wilaiket Massage salon Wageningen biedt ALLEEN Traditionele Gecertificeerde Thaise Massages dus niet erotische massage. Dank voor uw medewerking en tot ziens bij Wilaiket Traditionele Thaimassage salon.
Voor de allerbeste Traditional Thai Olie Massage in Gelderland is onze masseur beschikbaar op Maandag tm. Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot en met 10 uur in de avond en eveneens op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot en met 6 uur s’avonds. Bel vrijblijvend telefoon 0637281604. Voordelige tarieven en contact informatie