previous arrow
next arrow
Slider

Thaise Olie Massage Wageningen 2019

Thaise olie massage bij Wilaiket in Wageningen is een massage waarbij uw lichaam zacht wordt gemasseerd met olie. Vele Wilaiket klanten vinden een oliemassage prettiger dan een Shatsu massage (met druk en knijp technieken).

Wilt u een Thaise massage echter zonder olie, kiest u dan voor onze Traditionele Thaise Massage.

Wat is een Thaise Olie Massage ?

Door het gebruik van speciale aromatische massage olie, met natuur zuivere etherische bestanddelen heeft een olie massage behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de aromatische olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben, uiteraard afhankelijk van het soort olie die Wilaiket selecteerd en voor u gebruikt. Een massage die volledig gericht is op aroma wordt eveneens aangeboden onder de noemer Aromatherapie.

Wilaiket gebruikt speciale olie, gemaakt van fruit pitten. Deze bijzondere massage olie trekt diep in uw huid zodat u na afloop zonder problemen uw kleren aan kan trekken zonder zelfs te hoeven douchen.

Thaise Olie Massage Definitie

Een Wilakiket oliemassage dient u niet te verwarren met de zogehete body-to-body massage (waarbij grotere hoeveelheden massage olie wordt gebruikt). Allesbehalve de handen zullen de lichaamsdelen van onze Wilaiket masseuses u niet aanraken.

De kwaliteit van de Thaise Oliemassage verschilt per massagesalon én masseuse, ook de kwaliteit van de olie die hiervoor wordt gebruikt speelt een grote rol.

Wilaiket wil u graag aanbevelen om voor een olie-massage ruimschoots de tijd te nemen. Wij raden u aan om bij voorkeur anderhalf tot twee uur in te pannen zodat onze hoge kwaliteit massage olie goed in uw huid kan doordringen. Indien u dit advies opvolgt zal een douche (achteraf) niet nodig zijn.

Wilaiket beschik over uitstekende douche gelegenheid en stelt gratis een handdoek voor u beschikbaar.

Thai Olie Massage Youtube Video

Hoogwaardige Thaise massages van Wilaiket Massagesalon in Gelderland hebben zeer zeker een uitstekende invloed op uw gevoel daarmee dus ook op uw erotische gevoelens. Dit wil echter niet zeggen dat Wilaiket haar klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Massage salon Wageningen biedt UITSLUITEND Traditionele Gecertificeerde Thaise Massages dus geen erotische massages. Dank voor uw begrip en tot ziens in onze Gecertificeerde Thaise Massage salon.
Voor de allerbeste Traditional Thai Olie Massage in Wageningen zijn wij geopend van Maandag tot en met Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot 10 uur s’avonds en bovendien op Zaterdag van 10 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond. Bel vrijblijvend mobiele telefoon 0637281604. Voordelige tarieven of adres informatie