previous arrow
next arrow
Slider

Bodyscrub Massage Wageningen

Bodyscrub massage verwijderd uw dode huidcellen, waardoor uw huid zachter aan voelt en meer glans krijgt.

Bodyscrub massage, ook wel eens ‘Body Peeling” genoemd, is een ontspannende massage waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd met een speciale scrub creme.

huidverzorging massage

Bodyscrub Massage Voordelen

  • Bodyscrub massage bevordert de algehele ontspanning.
  • Bodyscrub massages stimuleren het vernieuwingsproces van uw huid
  • Body Peeling verbetert de doorbloeding van uw huid
  • Thaise huid peeling massage verstevigt uw huid
  • Bodyscrub massage is verkwikkend

Bodyscrub Massage Uitleg

Tijdens een Wilaiket scrub massage wordt uw lichaam afgedekt met warme kompressen waardoor uw poriën open gaan staan. Vervolgens wordt uw gehele lichaam gescrubd met onze speciale Thaise scrubcreme. De scrubcreme wordt uiteindelijk (na de massage) met warme kompressen verwijderd.

Bodyscrub massage stimuleert bovendien (en zeer belangrijk) de doorbloeding van uw huid. Een goede doorbloeding van uw huid heeft een verstevigende werking als gevolg waardoor u er jonger uit zal gaan zien. Na afloop van de behandeling zal u een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel ervaren !

Bodyscrub Youtube Video

Hoogwaardige Oosterse massages van Wilaiket Massagesalon in Gelderland hebben onmiskenbaar een goede invloed op uw gevoelsleven daarmee dus ook op uw erotische gevoelens. Daarmee is het NIET zo dat Wilaiket haar klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Thaise Massage salon Wageningen biedt ALLEEN Traditionele Gecertificeerde originele Thaise Massages daarmee niet sensuele massages. Dank voor uw medewerking en tot ziens in onze Traditionele Thaise Massage praktijk.
Voor de beste Thai Bodyscrub Massage in Gelderland is onze Thaise massagesalon geopend van Maandag tm. Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot en met 10 uur s’avonds en bovendien op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot 6 uur in de avond. Bel voor een afspraak telefoon 0637281604. Voordelige  tarieven en adres informatie