previous arrow
next arrow
Slider

Bodyscrub Massage Wageningen

Bodyscrub massage verwijderd uw dode huidcellen, waardoor uw huid zachter aan voelt en meer glans krijgt.

Bodyscrub massage, ook wel eens ‘Body Peeling” genoemd, is een ontspannende massage waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd met een speciale scrub creme.

huidverzorging massage

Bodyscrub Massage Voordelen

  • Bodyscrub massage bevordert de algehele ontspanning.
  • Bodyscrub massages stimuleren het vernieuwingsproces van uw huid
  • Body Peeling verbetert de doorbloeding van uw huid
  • Thaise huid peeling massage verstevigt uw huid
  • Bodyscrub massage is verkwikkend

Bodyscrub Massage Uitleg

Tijdens een Wilaiket scrub massage wordt uw lichaam afgedekt met warme kompressen waardoor uw poriën open gaan staan. Vervolgens wordt uw gehele lichaam gescrubd met onze speciale Thaise scrubcreme. De scrubcreme wordt uiteindelijk (na de massage) met warme kompressen verwijderd.

Bodyscrub massage stimuleert bovendien (en zeer belangrijk) de doorbloeding van uw huid. Een goede doorbloeding van uw huid heeft een verstevigende werking als gevolg waardoor u er jonger uit zal gaan zien. Na afloop van de behandeling zal u een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel ervaren !

Bodyscrub Youtube Video

Thaise massages van Wilaiket Massagesalon in Gelderland hebben zeer zeker een uitstekende invloed op uw gevoelsleven dus vanzelfsprekend ook op uw sensuele gevoelens. Het is echter niet vanzelfsprekend dat wij onze klanten eveneens erotisch van dienst zijn. Wilaiket Thaise Massagesalon Wageningen biedt UITSLUITEND Traditionele Gecertificeerde originele Thaise Massages dus niet sensuele massages. Bedankt voor uw medewerking en tot ziens bij Wilaiket Traditionele Thaimassage praktijk.
Voor de allerbeste Body Peeling Massage in Wageningen is onze masseur beschikbaar van Maandag tot Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot en met 10 uur s’avonds en eveneens op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot en met 6 uur in de avond. Bel voor een afspraak telefoon (+31) 06 37 28 16 04. Voordelige  tarieven en adres info