previous arrow
next arrow
Slider

Bodyscrub Massage Wageningen

Bodyscrub massage verwijderd uw dode huidcellen, waardoor uw huid zachter aan voelt en meer glans krijgt.

Bodyscrub massage, ook wel eens ‘Body Peeling” genoemd, is een ontspannende massage waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd met een speciale scrub creme.

huidverzorging massage

Bodyscrub Massage Voordelen

  • Bodyscrub massage bevordert de algehele ontspanning.
  • Bodyscrub massages stimuleren het vernieuwingsproces van uw huid
  • Body Peeling verbetert de doorbloeding van uw huid
  • Thaise huid peeling massage verstevigt uw huid
  • Bodyscrub massage is verkwikkend

Bodyscrub Massage Uitleg

Tijdens een Wilaiket scrub massage wordt uw lichaam afgedekt met warme kompressen waardoor uw poriën open gaan staan. Vervolgens wordt uw gehele lichaam gescrubd met onze speciale Thaise scrubcreme. De scrubcreme wordt uiteindelijk (na de massage) met warme kompressen verwijderd.

Bodyscrub massage stimuleert bovendien (en zeer belangrijk) de doorbloeding van uw huid. Een goede doorbloeding van uw huid heeft een verstevigende werking als gevolg waardoor u er jonger uit zal gaan zien. Na afloop van de behandeling zal u een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel ervaren.

Bodyscrub Youtube Video

Thaise massages van Wilaiket Massagesalon in Wageningen hebben ongetwijfeld een positieve invloed op uw gevoel dus ook op uw sensuele gevoelens. Dit betekent NIET dat onze masseuses onze klanten eveneens erotisch bevredigen. Wilaiket Thaise Massagesalon Wageningen biedt UITSLUITEND Traditionele Gecertificeerde originele Thaise Massages daarmee niet sensuele massages. Vriendelijk dank voor uw medewerking en tot ziens bij Wilaiket Traditionele Thaise Massage praktijk.
Voor een ontspannende Thaise Bodyscrub massage in Wageningen zijn wij geopend op Maandag tm. Vrijdag van 10 uur s’ochtends tot 10 uur in de avond en ook op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot en met 6 uur in de avond. Bel voor een afspraak mobiele telefoon 0637281604. Voordelige  tarieven en contact informatie