previous arrow
next arrow
Slider

Bodymilk Massage Wageningen 2016

Een Traditionele Oosterse Thai Bodymilk Massage is een Oosterse massage techniek waarbij uw lichaam wordt gemasseerd met bodymilk. Bodymilk of ook wel bodylotion is een dik-vloeibare olie-in-water emulsie en wordt op de huid wordt gesmeerd om deze te verzorgen.

Meestal is aan bodymilk parfum toegevoegd, zodat u na afloop prettig ruikt. Het verschil met een crème is dat er verhoudingsgewijs meer water is toegevoegd, waardoor een bodymilk dunner (minder viscositeit) is.

Na verdamping van het water (wat een verkoelend effect heeft) blijft een zeer dunne olie- of vetlaag op uw huid achter. Doordat de bodymilk massage laag dunner is dan een crème zal de huid na gebruik van een bodymilk minder vet aanvoelen. Bodymilk trekt over het alemeen sneller in uw huid dan een crème. Feitelijk verdampt alleen het water uit de bodymilk.

Een bodymilk bevat zoals eerder vermeld vrij veel water, soms wel 80%. Tijdens het verdampen van dit water onttrekt de bodymilk eveneens water uit uw huid. Uw huid wordt dus iets droger. Bodymilk massage is daarom vooral geschikt voor gebruikt op vochtigere huiden.

Bij het behandelen van een te droge huid is een vettere crème of zalf beter geschikt. Een vette creme laat een wat dikkere olie laag achter op uw huid waardoor onttrekking van vocht uit de huid wordt voorkomen. Uw huid zal er na afloop frisser uitzien en zachter aanvoelen.

Thaise massages van Wilaiket Massage Salon in Gelderland hebben zeer zeker een positieve invloed op uw gemoed daarmee dus ook op uw sensuele gevoelens. Dit wil echter niet zeggen dat wij onze klanten eveneens erotisch van dienst zijn. Wilaiket Massage salon Wageningen biedt ALLEEN Traditionele Gecertificeerde originele Thaise Massages dus niet erotische massages. Dank voor uw begrip en tot ziens in onze Traditionele Thaise Massage salon.