https://www.wilaiket-thaimassage.nl/

Aromatherapie Thaise Aroma Massage

Massagesalon Wilaiket verzorgt al vele jaren met veel succes Oosterse Aromatherapie. Thaise Aroma Massages zijn Massages met heerlijk ruikende aromatische (etherische) olie. Aroma theraphie wordt gegeven als natuurlijke huidverzorging aan de meeste van onze klanten in en rondom Wageningen. De Thaise Wilaiket masseuses maken gebruik van 100% natuur-zuivere etherische oliëen die op de huid worden aangebracht.

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op gebruik van etherische olie gemaakt van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren.

De soort aromatische olie die Wilaiket gebruikt voor haar klanten tijdens de Aromatherapy is voor ieder persoon verschillend. Dit komt omdat iedere aromatisch olie mengsel af wordt gestemd op het doel van de massage. In overleg met u en onze Thaise Masseuse wordt uiteindelijk de best passende olie gekozen.

Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier

U kunt een keuze maken tussen rustgevende of stimulerende aromatische olie. Onze masseuse zal u meer informatie geven tijdens uw bezoek en laten ruiken.

Thaise Aromatherapie Voordelen

Aromatherapie

De voordelen van het gebruik van Oosterse Massage Aromatherapie  zijn vooral groot bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De aromatische geuren werken in op uw onderbewustzijn en hersteld onbalans in een verstoord zenuwstelsel.

Het grootste voordeel van olie etherische aroma therapie is dat aromatische olie een diepere werking heeft dan een gewone olie. De geur van de aromatische olie heeft eveneens een positieve werking op de psyché van de persoon die gemasseerd wordt. De Thaise Aroma Massage Voordelen zijn de moeite waard om het zeker eens te proberen !

Aromatherapie ook voor U geschikt !?

Aroma massage en Aroma theraphy is zeer geschikt voor mensen die:

  • last hebben van lusteloosheid
  • last hebben van moeheid
  • last hebben van depressiviteit
  • last hebben van hoofdpijn of migraine
  • last hebben van rugpijn
  • last hebben van nek pijn
  • last hebben van schouder pijn
  • last hebben van stress

Aromatherapie tijdens Zwangerschap

Thaise of Oosterse aromatherapie en Aroma Massage tijdens Zwangerschap wordt door Wilaiket zeer zeker aanbevolen ter voorkoming van zwangerschapsstriemen.

Aroma therapie Aroma Baby Massage

Wilaiket verzorgt ook Thaise aroma massage voor Babies en kleine kinderen. Tijdens massages van uw baby wordt vaak aroma massage toegepast. Uw baby komt nog meer tot rust en het immuunsysteem van uw kleintje wordt versterkt.

Aroma therapie Massage Onspanning

U kunt natuurlijk ook voor Thaise Aromatheraphie Massage Onspanning Therapie kiezen om simpelweg te willen ontspannen. Thaise Aroma massage van Wilaiket is een absolute aanrader !

Aromatherapie Massage Behandeling

Volledige Aromatherapie Lichaam Massage

Oosterse aroma massage betekent dat uw lichaam volledige en op een zachte wijze wordt gemasseerd. In tegenstelling tot sportmassage zijn de aanrakingen vele malen lichter en minder gericht op uw spieren.  De heilzame werking van Aromatherapie is direct merkbaar. U zal een afname van spanning in uw lichaam duidelijk merken en dit gevoel zal zeker enkele dagen aanhouden.

Gebruik Etherische Massage olie

Geur signalen die een mens dagelijks ontvangt (via de neus) worden doorgestuurd naar het limbisch systeem in de hersenen (de zetel van de emoties). Aromatische geuren beinvloeden daarom direct de gemoedstoestand van een mens, dit is algemeen bekend.

De oliën worden opgenomen in onze bloedstroom, door inademing of via onze huid. Dit beïnvloedt ons lichaam en stimuleert ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren zullen relaxeren, andere zullen dan weer stimulerend werken. De etherische olie zuivert en herstelt daarbij ook de huid. Wilaiket stelt zelf etherische olie recepten samen.

Aromatheraphy met Thaise Aroma Etherische Massage olie is daarom een aanbevolen manier om de gevolgen van dagelijkse stress, zoals neerslachtigheid en gebrek aan energie, te verminderen en te doen stoppen. Absoluut een aanrader !

Neem vrijblijvend contact op voor meer aroma theraphie informatie over het gebruik van etherische olie voor uw huid en huidverzorging.

Hoogwaardige Thaise massages van Wilaiket Massage Salon in Gelderland hebben ongetwijfeld een goede invloed op uw gemoed dus ook op uw erotische gevoelens. Dit betekent NIET dat wij onze klanten eveneens erotisch van dienst zijn. Wilaiket Thaise Massagesalon Wageningen biedt UITSLUITEND Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage daarmee niet erotische massages. Bedankt voor uw begrip en tot ziens in onze Gecertificeerde Thaise Massage praktijk.
Hoogwaardige Thaise massages van Wilaiket Massagesalon in Wageningen hebben absoluut een goede invloed op uw gemoed dus ook op uw sensuele gevoelens. Daarmee is het NIET zo dat Wilaiket haar klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Thaise Massagesalon Wageningen biedt ALLEEN Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage dus geen sensuele massages. Dank voor uw medewerking en tot ziens in onze Gecertificeerde Thaise Massage praktijk.
Wilaiket Thai Massages Ontspanningsmassages
Voor een ontspannende Aromatherapie behandeling in Gelderland zijn wij geopend van Maandag tot en met Vrijdag van 10 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond en ook op Zaterdag van 10 uur s’ochtends tot 6 uur in de avond. Bel vrijblijvend mobiele telefoon (+31) 06 37 28 16 04. Voordelige  tarieven of adres info
Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier