previous arrow
next arrow
Slider

Arm, Hoofd, Nek, Rug Massage

Thaise Arm Massage

Wilaiket biedt Thaise arm massage aan klanten met zere armen. Wij masseren uw arm met of zonder olie, dit is afhankelijk voor de gekozen massage. Uiteraard is uw arm met uw hand verbonden en uw handen worden eveneens mee gemasseerd, vandaar dat we eigenlijk beter kunnen spreken over een arm hand massage.

Thaise Hoofdmassage

Een Thaise Hoofdmassage biedt verlichting bij concentratieproblemen of spanning door stress. Door onze massage worden afvalstoffen en negatieve energie in uw hoofd afgevoerd. Stress en spanningen uiten zich vaak in klachten bij het hoofd.

hoofdmassage wilaiket

Thaise Nek Massage

Vele Nederlanders hebben last van spanningen in hun nek. Met name mensen die veel zittend werk doen hebben last van nekpijn zoals bijvoorbeeld mensen die achter de computer zitten.

Een nek massage is een zeer delicate massage. In uw nek lopen namelijk veel zenuwen in zenuwbanen naar uw hersenen. Het is dus belangrijk dat een nek massage op de juiste wijze wordt gemasseerd door een ervaren masseur zoals bij Wilaiket Massage praktijk in Wageningen.

Thaise Rug Massage

Onze rug massage zorgt voor volledige ontspanning van de spieren in uw rug. Hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de rug, schouders en nek, kunnen met onze massage verholpen worden. Wilaiket besteedt extra aandacht aan eventuele pijnlijke plekken. Wilaiket Massage salon zorgt er graag voor dat u na behandeling weer ontspannen naar huis kan gaan.

Een regelmatige rug, schouder- en nekmasssage kan veel klachten waaronder hoofdpijn en een verkeerde en gespannen houding voorkomen. Naast de rug, schouder- en nekmasssage is het ook mogelijk te kiezen voor de hoofd- nek- en schoudermassage of de hoofd-, nek- en armmassage.

Thaise massages van Wilaiket Massage Salon in Gelderland hebben absoluut een positieve invloed op uw gevoelens dus ook op uw erotische gevoelens. Dit wil echter niet zeggen dat Wilaiket haar klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Massage salon Wageningen biedt UITSLUITEND Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage daarmee geen erotische massages. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en tot ziens bij Wilaiket Gecertificeerde Thaimassage salon.