previous arrow
next arrow
Slider

Soorten Massages Aanbod 2017

Wilaiket is gespecialiseerd in diverse Soorten Massages (Thaise Thai Massages) en biedt daarbij de beste soorten massages. Tijdens Traditionele Thai mssage wordt voornamelijk gemasseerd met de knieën en ellebogen van onze Thaise masseur. Onze Wilaiket Thaimasseur gebruikt soms haar volledige gewicht om druk uit te oefenen op uw spieren.

Vrijwel alle soorten Thaise Thai massages hebben een eigen unieke positieve werking, zoals onder andere:

 • Thai mssage voorkomt dat u ziekt wordt
 • Thai massafe lost zenuwen blokkades op
 • Tahi mssage verbetert lichaam flexibiliteit
 • Thai massafe verhelpt lichamelijke klachten
 • Thail masage verhelpt uw psychische klachten
 • Thay massage stimuleert uw bloedsomloop
 • Thail masag stimuleert uw lymfesysteem
 • Thai massage genereerd lichaams-energie
 • Thai madsage voorkomt vermoeidheid
 • Thay massage lost hoofdpijn problemen op
 • Thai massgae lost nek klachten op
 • Thai massage  lost rug klachten op
 • Thaimasage maakt stijve spieren los
 • Thai massagen maakt stijve gewrichten los
 • Thay massage verbeterd doorbloeding
Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier

Thaise Soorten Massages

Wilaiket Massagesalon beheerst en verzorgt in alle soorten massages in een altijd schone en verzorgde salon (met douche faciliteit) de verschillende soorten vormen van Traditionele Oosterse massages uit Thailand, bij u bekent als Thaise Massage:

Aromatherapie Thai Massage

Massagesalon Wilaiket biedt u de beste Oosterse Aromatherapie massage. Thaise Aromatherapie Massage betekent Massages met geurende aromatische (etherische) olie. “Aromatheraphy” wordt gegeven als natuurlijke huidverzorging. Wilaiket Massagesalon Wageningen maakt gebruik van 100% natuur-zuivere etherische oliëen die op uw huid worden aangebracht om heerlijk van onze olie massage te kunnen genieten.

Oosterse Thai Gezichtsmassage

Oosterse Gezichtsmassage is een gezichtsmassage waarbij beide handen worden gebruikt en waarbij wordt gemasseerd om uw ogen heen en langs de zijkanten van uw gezicht. Met onze vingers masseren wij speciale massage olie langs de zijkanten van uw gezicht. Een gezichtmassage werkt zeer ontspannend en is een goed middel tegen verschillende aandoeningen.

Oosterse Thais Hotstone Massages

Wilaiket nodigd u van harte uit om de weldaad te ervaren van onze Oosterse Thaise Hotstone Massage. De hot stones werken in op uw zenuwbanen waardoor nieuwe energie door uw lichaam zal stromen.

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage is een bijzondere Oosterse Thaise massage ervaring. Kruidenstempels zijn warm gemaakte doeken die Wilaiket vult met speciale geneeskrachtige kruiden. De bundels worden over uw rug en schouders gewreven met massage. Kruidenstempelmassage heeft een reinigende, activerende en heilzame werking.

Thaise Yoga Massages

Thaise Yoga Massage is een dynamische massage voor het hele lichaam. Thai Yoga Massage cq. Hatha Yoga betekent yoga-strekkingen via onze begeleiding en drukpunt-massage door onze masseur. Wilaiket helpt uw lichaam om een juiste manier te strekken en te corrigeren.

Thai Voet Reflex Massage, Voetreflexmassage

Tijdens onze Thaise voet reflex massage masseren de handen van een masseur de onderkant van, en de bovenkant van uw voeten (en de tenen). Deze vorm van voetmassage is vorm van voetverzorging beter bekent als voetreflexologie of voetreflexmassage. Wilaiket Massagesalon is gediplomeerd specialist in voet reflex en voetreflexmassage. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Thai Oliemassage

Wilt u een massage met Thaise massageolie, een Thai oliemassage !? .. neem contact op met Wilaiket Massagesalon. Wij masseren uw lichaam en spieren voorzichtig en beleid op een Thaise Traditionele Massage manier. Wilaiket is gecertificeerd in oliemassage.

Arm, hoofd, nek, schouder en rug massage

Zou u niets liever willen dan een gecombineerde arm, hoofd, nek, schouder en rug massage; neem dan gerust contact op met Wilaiket Massagesalon. Wij masseren uw arm, hoofd, nek, schouder en rug voorzichtig en beleid op een Thaise Traditionele Massage wijze.

Hoogwaardige Oosterse massages van Wilaiket Massage Salon in Gelderland hebben zeer zeker een positieve invloed op uw gemoed dus vanzelfsprekend ook op uw sensuele gevoelens. Het is echter niet vanzelfsprekend dat Wilaiket haar klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Thaise Massage salon Wageningen biedt diverse soorten massages echter ALLEEN Traditionele Gecertificeerde originele Thaise Massages dus niet erotische Tantra massages. Vriendelijk dank voor uw begrip en tot ziens bij Wilaiket Gecertificeerde Thaise Massage praktijk.
Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier