previous arrow
next arrow
Slider

Soorten Massages Aanbod 2020

Wilaiket is gespecialiseerd in diverse Soorten Massages (Thaise Thai Massages) en biedt daarbij de beste soorten massages. Tijdens Traditionele Thai massage wordt voornamelijk gemasseerd met de knieën en ellebogen van onze Thail masseur. Onze Wilaiket Thaimasseur gebruikt soms haar volledige gewicht om druk uit te oefenen op uw spieren.

Vrijwel alle soorten Thaise Thai massages hebben een eigen unieke positieve werking, zoals onder andere:

 • Thaimassege voorkomt dat u ziekt wordt
 • Thai massage lost zenuwen blokkades op
 • Thaimaasage verbetert lichaam flexibiliteit
 • Thai massage verhelpt lichamelijke klachten
 • Taimassafe verhelpt uw psychische klachten
 • Thaimassage stimuleert uw bloedsomloop
 • Taimassage stimuleert uw lymfesysteem
 • Thail massage genereerd lichaams-energie
 • Tahi assage voorkomt vermoeidheid
 • Thai message lost hoofdpijn problemen op
 • Tai massgae lost nek klachten op
 • Thai massage  lost rug klachten op
 • Thia masage maakt stijve spieren los
 • Thai massa maakt stijve gewrichten los
 • Thai massage verbeterd doorbloeding
Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier

Soorten Thaise Massage Wageningen

Wilaiket Massagesalon beheerst verschillende soorten massages. Wilaiket is opgeleid en gecertificeerd in Traditionele Oosterse massages uit Thailand, in Nederland bekent als Thaise Massage. Wilaiket zorgt tijdens de behandeling altijd voor een schone en verzorgde salon (met douche faciliteit).

Aromatherapie Thai Massage

Massagesalon Wilaiket biedt in Wageningen de beste Oosterse Aromatherapie massage. Thaise Aromatherapie massage zijn massages met geurende aromatische (etherische) olie. Wilaiket Massagesalon Wageningen maakt gebruik van 100% natuur-zuivere etherische oliëen die op uw huid worden aangebracht om heerlijk van onze olie massage te kunnen genieten. “Aroma theraphie” is een aromatische natuurlijke huidverzorging.

Oosterse Thai Gezichtsmassage

Oosterse gezicht massage is een gezichtsmassage waarbij beide handen worden gebruikt die de spieren in uw gezicht masseren. Tijdens de ‘facial massage’ wordt gemasseerd om de ogen heen en langs de zijkanten van uw gezicht. De vingers van de masseur masseren (met speciale massage olie) uw volledige gezicht. Een gezichtmassage werkt zeer ontspannend en is een goed middel tegen verschillende aandoeningen.

Oosterse Thais Hotstone Massages

Wilaiket nodigd u van harte uit om de weldaad te ervaren van de Oosterse Thaise Hotstone Massage. De hete stenen cq. ‘hot stones’ werken in op uw zenuwbanen waardoor nieuwe energie door uw lichaam zal gaan stromen.

Kruidenstempelmassage Wageningen

Kruidenstempelmassage is een bijzondere Oosterse Thaise massage ervaring. Kruidenstempels zijn warm gemaakte doeken die Wilaiket vult met speciale geneeskrachtige kruiden. De bundels worden over uw rug en schouders gewreven en gemasseerd. Kruidenstempelmassage heeft een reinigende, activerende en heilzame werking.

Thaise Yoga Massage Wageningen

De Thaise Yoga Massage van Wilaiket Wageningen is een dynamische massage voor uw hele lichaam. Thai Yoga Massage cq. Hatha Yoga betekent yoga-strekkingen via onze begeleiding en drukpunt-massage door onze masseur. Wilaiket helpt uw lichaam om een juiste manier te strekken en te corrigeren.

Thai Voet Reflex Massage, Voetreflexmassage

Tijdens onze Thaise voet reflex massage masseren de handen van een masseur de onderkant van, en de bovenkant van, uw voeten en tenen. Deze vorm van voetmassage is vorm van voetverzorging die ook bekent is als voetreflexologie of voetreflexmassage. Wilaiket Massagesalon is een gediplomeerd specialist in voet reflex en voetreflexmassage.

Thai Oliemassage

Wilt u een massage met Thaise massageolie, een Thai oliemassage dan kunt u het beste terecht bij Wilaiket Massagesalon. Wij masseren uw lichaam en spieren voorzichtig en met beleid op een Thaise Traditionele Massage manier. Wilaiket is gecertificeerd in deze vorm van oliemassage.

Arm, hoofd, nek, schouder en rug massage

Tijdens een gecombineerde arm, hoofd, nek, schouder en rug massage masseert Wilaiket Massagesalon uw armen, hoofd, nek, schouder en rug voorzichtig en met beleid op een Thaise Traditionele Massage wijze.

Oosterse Massages van Wilaiket Massagesalon in Wageningen hebben onmiskenbaar een uitstekende invloed op uw gevoelens daarmee dus ook op uw erotische gevoelens. Het is echter niet vanzelfsprekend dat onze masseuses onze klanten eveneens erotisch bevredigen. Wilaiket Thaise Massagesalon Wageningen biedt diverse soorten massages echter ALLEEN Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage dus geen erotische Tantra massages. Bedankt voor uw begrip en tot ziens in onze Traditionele Thaise Massage praktijk.
Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier