previous arrow
next arrow
Slider

Soorten Massages Aanbod 2017

Wilaiket is gespecialiseerd in diverse Soorten Massages (Thaise Thai Massages) en biedt daarbij de beste soorten massages. Tijdens Traditionele Thai massage wordt voornamelijk gemasseerd met de knieën en ellebogen van onze Thia masseur. Onze Wilaiket Tai masseur gebruikt soms haar volledige gewicht om druk uit te oefenen op uw spieren.

Vrijwel alle soorten Thaise Thai massages hebben een eigen unieke positieve werking, zoals onder andere:

 • Tahi massae voorkomt dat u ziekt wordt
 • Thai massage lost zenuwen blokkades op
 • Thai massahe verbetert lichaam flexibiliteit
 • Thai masage verhelpt lichamelijke klachten
 • Thai massafe verhelpt uw psychische klachten
 • Thail massage stimuleert uw bloedsomloop
 • Tahi masag stimuleert uw lymfesysteem
 • Thai masage genereerd lichaams-energie
 • Tai maasage voorkomt vermoeidheid
 • Thai masag lost hoofdpijn problemen op
 • Tahi masag lost nek klachten op
 • Thaimassage  lost rug klachten op
 • Thaimadsage maakt stijve spieren los
 • Thail madsage maakt stijve gewrichten los
 • Tahi massage verbeterd doorbloeding
Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier

Thaise Soorten Massages

Wilaiket Massagesalon beheerst en verzorgt in alle soorten massages in een altijd schone en verzorgde salon (met douche faciliteit) de verschillende soorten vormen van Traditionele Oosterse massages uit Thailand, bij u bekent als Thaise Massage:

Aromatherapie Thai Massage

Massagesalon Wilaiket biedt u de beste Oosterse Aromatherapie massage. Thaise Aromatherapie Massage betekent Massages met geurende aromatische (etherische) olie. “Aromatheraphy” wordt gegeven als natuurlijke huidverzorging. Wilaiket Massagesalon Wageningen maakt gebruik van 100% natuur-zuivere etherische oliëen die op uw huid worden aangebracht om heerlijk van onze olie massage te kunnen genieten.

Oosterse Thai Gezichtsmassage

Oosterse Gezichtsmassage is een gezichtsmassage waarbij beide handen worden gebruikt en waarbij wordt gemasseerd om uw ogen heen en langs de zijkanten van uw gezicht. Met onze vingers masseren wij speciale massage olie langs de zijkanten van uw gezicht. Een gezichtmassage werkt zeer ontspannend en is een goed middel tegen verschillende aandoeningen.

Oosterse Thais Hotstone Massages

Wilaiket nodigd u van harte uit om de weldaad te ervaren van onze Oosterse Thaise Hotstone Massage. De hot stones werken in op uw zenuwbanen waardoor nieuwe energie door uw lichaam zal stromen.

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage is een bijzondere Oosterse Thaise massage ervaring. Kruidenstempels zijn warm gemaakte doeken die Wilaiket vult met speciale geneeskrachtige kruiden. De bundels worden over uw rug en schouders gewreven met massage. Kruidenstempelmassage heeft een reinigende, activerende en heilzame werking.

Thaise Yoga Massages

Thaise Yoga Massage is een dynamische massage voor het hele lichaam. Thai Yoga Massage cq. Hatha Yoga betekent yoga-strekkingen via onze begeleiding en drukpunt-massage door onze masseur. Wilaiket helpt uw lichaam om een juiste manier te strekken en te corrigeren.

Thai Voet Reflex Massage, Voetreflexmassage

Tijdens onze Thaise voet reflex massage masseren de handen van een masseur de onderkant van, en de bovenkant van uw voeten (en de tenen). Deze vorm van voetmassage is vorm van voetverzorging beter bekent als voetreflexologie of voetreflexmassage. Wilaiket Massagesalon is gediplomeerd specialist in voet reflex en voetreflexmassage. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Thai Oliemassage

Wilt u een massage met Thaise massageolie, een Thai oliemassage !? .. neem contact op met Wilaiket Massagesalon. Wij masseren uw lichaam en spieren voorzichtig en beleid op een Thaise Traditionele Massage manier. Wilaiket is gecertificeerd in oliemassage.

Arm, hoofd, nek, schouder en rug massage

Zou u niets liever willen dan een gecombineerde arm, hoofd, nek, schouder en rug massage; neem dan gerust contact op met Wilaiket Massagesalon. Wij masseren uw arm, hoofd, nek, schouder en rug voorzichtig en beleid op een Thaise Traditionele Massage wijze.

Thaise massages van Wilaiket Massage Salon in Gelderland hebben absoluut een goede invloed op uw gevoelens daarmee dus ook op uw erotische gevoelens. Het is echter niet vanzelfsprekend dat onze masseuses onze klanten eveneens erotisch bevredigen. Wilaiket Thaise Massage salon Wageningen biedt diverse soorten massages echter SLECHTS Traditionele Gecertificeerde Thaise Massage daarmee geen erotische Tantra massages. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en tot ziens in onze Traditionele Thaimassage praktijk.
Massage Nu Vandaag = Telefoon Direct Massage Binnenkort = Afspraak-formulier