Wilaiket Massagesalon Openingstijden

Wilaiket Massagesalon Openingstijden Wageningen biedt diverse soorten massages uitsluitend volgens persoonlijk gemaakte afspraak. U kunt kiezen om onze Thaise massage salon te benaderen voor meer informatie of een afspraak door ons te bellen (telefonisch afspreken), te e-mailen of via ons online contactformulier.

Onze openingstijden

Wilaiket Massagesalon is geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 10:00 uur en 22:00 uur. Op zondag zijn wij helaas gesloten.

Vervolg afspraak bestaande klanten

De meeste van onze tevreden en vaste klanten maken direct een vervolg afspraak. Klanten met een volle agenda bellen ons later op voor het maken van een nieuwe afspraak (06-372 816 04).

Afspraak maken nieuwe klanten

Aan alle geinteresseerde nieuwe klanten, die ons dus nog nooit hebben gebeld of gesproken, laten wij graag weten dat wij u altijd graag vriendelijk en informatief te woord zullen staan. Mocht het zo zijn dat wij op het moment van bellen telefonisch niet beschikbaar of bereikbaar zijn (omdat onze klanten altijd onze volledige krijgen), laat u dan alstublieft en desgewenst uw naam en telefoonnummer achter in onze voicemail (‘na de piep’), zodat wij u zo spoedig mogelijk (meestal binnen 90 minuten) terug kunnen bellen.

Online Contact formulier

Voor bestaande en nieuwe klanten die (om tal van redenen) niet kunnen of liever niet willen bellen (geen bel tegoed, kapotte telefoon, etcetera) hebben wij sinds kort een contact formulier opgenomen in onze website die u (onderstaand) in kan vullen. Ons makkelijke contactformulier wordt na uw verzending door ons als email ontvangen. Het contact formulier verteld ons waar uw voorkeur naar uit gaat zodat wij u effectiever in kunnen plannen in onze agenda.

Informatie via onze website

Voor meer informatoe over onze diverse soorten Thaise massages nodigen wij u van harte uit onze website nader te bekijken.
U kunt ons bellen via het mobiele telefoon nummer:  06-372 816 04. Onze telefoon wordt in de meeste gevallen opgenomen door eigenaresse en gecertificeerd masseuse mevr. Kung Rungat.

Afspraak Annulering

Uiteaard kunt u op onze volledige begrip rekenen indien u een eerder gemaakte afspraak wilt of (door omstandigheden) moet annuleren. In zo’n geval verzoeken wij u vriendelijk om dit ruim van te voren te annuleren zodat wij andere klanten voor u in de plaats kunnen boeken. Op deze manier hoeven wij niet (met onze armen over elkaar) te wachten op de volgende klant.

U kunt uw afspraak zonder problemen annuleren door ons te bellen (telefonisch annuleren), door ons te e-mailen of via ons online contactformulier.

Niet tijdige afspraak annulering

Indien u uw afspraak niet binnen 24 uur heeft geannuleerd en Wilaiket daardoor klandizie mis heeft gelopen dan zullen wij mogelijk deze kosten in rekening brengen.

Er kan uiteraard van alles gebeuren waardoor u een afspraak mis loopt of vergeet, vandaar dat u kunt rekenen op onze coulance mits u ons een goede reden kan overleggen. Maakt u zich dus niet al te druk.

Afspraak voor twee personen tegelijk

Wilaiket maakt gebruik van ervaren en intern opgeleide ambulante Thaise masseuses die eigenaresse Kung Rungat (hoofd massuese) op woensdag en vrijdag ondersteunen met het masseren van meerdere klanten tegelijk. Op woensdag en vrijdag is het dus mogelijk om 2 personen te gelijkertijd te behandelen met een heerlijke Thaise massage.

Indien u een persoonlijke voorkeur heeft voor een bepaalde masseuse laat het ons dan gerust weten.

Telefoon nummer:  06-372 816 04
E-mail adres: info (@) wilaiket-thaimassage.nl (haakjes en spaties verwijderen)
Contact formulier: klik hier of zie rechts van deze pagina

Vriendelijk dank voor uw bezoek en tot ziens bij Wilaiket Massagesalon Wageningen !

Hoogwaardige Oosterse massages van Wilaiket Massagesalon in Gelderland hebben ongetwijfeld een goede invloed op uw gevoel dus ook op uw erotische gevoelens. Daarmee is het NIET zo dat Wilaiket haar klanten eveneens erotisch bevredigd. Wilaiket Thaise Massage salon Wageningen biedt SLECHTS Traditionele Gecertificeerde originele Thaise Massages dus niet sensuele Tantra massages. Bedankt voor uw medewerking en tot ziens in onze Gecertificeerde Thaimassage praktijk.